I Śniadanie |
II Śniadanie |
I Danie |
II Danie |
Podwieczorek |
Poniedziałek 24.03.2025
|
||||
Kakao na mleku (Ml). ser żółty (Ml), |
Jabłko |
Zupa |
Makaron Kompot owocowy z porzeczek. |
Chałka Herbata owocowa. |
Wtorek 25.03.2025 ** DZIEŃ GOFRA ** |
||||
Mleko (Ml). szynka wieprzowa, |
Melon |
Zupa |
Ryż z mięsem mielonym, pomidorami, fasolką czerwoną
|
Gofry pieczone Lemoniada owocowa.
|
Środa 26.03.2025 |
||||
Płatki orkiszowe (Gl) |
Gruszka |
Zupa śmietaną (Ml). |
Ziemniaki pieczone
|
Budyń czekoladowy |
Czwartek 27.03.2025 |
||||
Kawa inka (Gl) schab z pieca powidła śliwkowe. papryka zielona, sałata. |
Banan |
Zupa pomidorowa (Se) śmietaną (Ml). |
Bitki z kurczaka w sosie własnym, Kompot owocowy |
Koktajl |
Piątek 28.03.2025 |
||||
Herbata z cytryną. rzodkiewka, ogórek. |
Sok pomarańcza marchewka
|
Zupa krem |
Racuchy drożdżowe (Gl, J, Ml) z porzeczek. |
Granola (Gl) |
Alergeny: Se- seler, Gl- gluten, Ml- mleko, J- jaja, R- ryba, S- soja, O- orzechy |
Jadłospis
Odsłon: 1800